Hotel Velkom na obali mora

Hotel VELKOM je novootvoreni objekat koji je lociran na južnoj strani Sutomorskog šetališta. Kompleks se prostire na 4 sprata, sa garažom u prizemlju. 

 

Udaljen je svega nekoliko metara od same obale mora, što hotel čini još atraktivnijem za goste. Takođe, zadnji dio hotela izlazi na magistralu Sutomore – Bar, pa je posjetiocima dodatno olakšano snalaženje i izbjegavanje gužvi. Nadomak hotela nalaze se ostali hoteli, prodavnice, restorani i diskoteke.  

 

Raspolaže sa 22 komforne sobe sa zasebnim kupatilima, kao i balkonima sa pogledom na Jadransko more. Sobe su opremljene u toplim tonovima boja u kojima se nalazi klima uređaj, LCD televizor sa satelitskim kanalima i frižider.  

 

Tipovi soba koje su u ponudi: dvokrevetna – francuski krevet, dvokrevetna sa udobnom foteljom na razvlačenje, klašična trokrevetna – francuski i zaseban krevet za jednu osobu i dvije lux sobe koje se nalaze na četvrtom spratu sa očaravajućim pogledom na cijelo Sutomore.  

 

Pristup sobama se obavlja ključ karticama i po uzeću ključa gosta sleduje i sef sa svojim ključem u kojem može odložiti novac i sopstvene vrijednosti. Okolina hotela, uključujući i recepciju je pod video nadzorom.  

 

Udaljenost hotela od plaže je 100m, odnosno 1-2 pješačenja. 

U prizemlju se nalazi restoran i bar u kojem se može naručiti kafa, sokovi i alkoholna pića.  

 

Pored toga, hotel posjeduje i otvoreni bazen sa prostranom terasom idealnom za sunčanje i odmor. Na terasi se nalaze stolovi i stolice, kao i udobne ljuljaške.  

U hotelu je funkcionalan lift koji iz garaže, gdje je obezbijeđen besplatan parking za goste hotela, odvodi iste do željenog sprata.  

 

 

Kontakt podaci
Hotel Velkom
Obala Iva Novakovića br. 6
85355 Sutomore, Crna Gora

+382 30 373 276
+382 69 029 953
+382 69 124 944
hotelvelkom@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu